Miljøgevinst – i form af energirigtige forsyninger

Der kan spares masser af energi ved at benytte miljørigtige og energieffektive strømforsyninger i de elektriske apparater, vi alle bruger i hverdagen. Én af markedets mest effektive strømforsyninger bliver produceret hos Horsodan Elektronik A/S i Horsens.

Godt layout, god kvalitetFirmaet, der har over 30 års erfaring i branchen, udvikler og producerer selv grønne strømforsyninger med én af markedets højeste virkningsgrader. En strømforsyning er ganske vist en lille komponent, men den kan have en endog meget stor virkning både for virksomheder og for private. Den rigtige strømforsyning kan hjælpe til at reducere energiforbruget betydeligt – det er godt for økonomien, og det er godt for miljøet, fordi vi derved skåner miljøet for tonsvis af CO2. 

Strømforsyningerne fra Horsodan har i dag én af markedets højeste virkningsgrader iflg. EU’s seneste minimumskrav,  Det såkaldte ecodesign-direktiv, opererer med en grænse på 86 %, og dette lever Horsodans grønne strømforsyninger op til med en særdeles solid margin. 

Friske Forsyninger !!
 En ineffektiv strømforsyning kan have et unødigt spild af energi i form af et højt varmetab. Dette spild bliver altså minimeret med strømforsyningerne fra Horsodan, og selvom der endnu ikke findes præcise beregninger for besparelserne, er der ingen tvivl om, at det lavere energiforbrug kan mærkes på bundlinjen.
 Horsodan har gennem mange år leveret strømforsyninger til et bredt udsnit af danske industrivirksomheder. Ikke mindst medico-industrien sætter pris på firmaets strømforsyninger, hvor effektiviteten er i top og levetiden er lang.
 Analyseudstyr på hospitaler verden over skal være utroligt driftssikkert og stå til rådighed døgnet rundt. Horsodan kan levere komponenter, som kan leve op til forventningerne om fejlfri drift i mange år – samtidig med at energiforbruget er meget lavt. Ved at kombinere disse ting lever vi og vore kunder både op til de nuværende og til fremtidens miljøkrav.
 For Horsodan er hver eneste kunde unik, og vi kan altid tilpasse design og produktion efter kundens specifikke ønsker. Samtidig kan vi bidrage med mange års erfaring og hjælp til forbedring af nuværende produkter. Vi er et relativt lille firma, med kort vej fra beslutning til handling – og kundens behov vejer altid tungere end en hurtig fortjeneste.

Overset komponent – stor virkning

Som en følge af Horsodan Elektronik A/S mangeårige erfaring indenfor udvikling og produktion af Switch mode strømforsyninger, kan vi tilbyde at virkeliggøre vores kunders ideér – fra den spæde start på skrivebordet til produkterne flyder fra samlebåndet.
Gode komponenter - lille tab
Strømforsyningen er, som det også fremgår længere oppe,  én af de “oversete” komponenter i en konstruktion !  Men det er alligevel dén der kan “vælte hele læsset” ; hvis den er konstrueret forkert. Derfor er det vigtigt at en strømforsyning har en god stabilitet og er produceret efter ECO design pricipper der tager sigte på lavt standby og høj effektivitet.  En strømforsyning fra Horsodan følger gældende standarder og myndighedskrav, og er udviklet ud fra dette princip. 
“Lille komponent – stor virkning”
Vi kan levere strømforsyninger med en effektivitet pt. på op til 94 % med effekter fra 10W op til mere end 1000W samt lækstrømme i µA området.  DC-DC converter med stor effektivitet og i alle effektklasser fremstiller vi også.  
Forholdet mellem tranformator og switch trin er essentielt for en god konstruktion – for at have 100% styr på dette; udvikler vi selv vore konstruktioner og i øvrigt vikler vi også de transformatorer der bliver brugt. Vi var nogen af de første der havde succes med at udvikle og implementere Planar Transformator teknologien i en strømforsyning. Dette er princippet om at en Trafo godt kan indbygges i printet – med større effekt for en given volumen som følge. Så vores erfaring – kommer vores kunder til gode !