Radiometer – en strømforsyning bliver til

radiometer

Radiometer Medical havde et behov for en strømforsyning til et blodgas analyseapparat, hvor designet ikke tillod meget plads til selve strømforsyningen. Vi udviklede en meget kompakt strømforsyning, der levede op til de strenge krav omkring plads og funktion.

Men strømforsyningen var ikke kun kompakt, den var også meget energieffektiv. En høj energieffektivitet skaber mindre varme og dermed et mere holdbart produkt. Dette betød en reducering af nødvendige køleelementer og blæsere, som yderligere reducerede størrelsen på strømforsyningen.

Og voila – vi var glade, og det var vores kunde også.

Jan Pedersen fra Radiometer Medical udtaler:

jann-hedelund-jorgensen-radiometer– Ikke mindst når det gælder power supplies, altså strømforsyninger, er Horsodan Elektronik en stærk partner. De leverer til alle de typer af apparater, vi producerer i Danmark, og besidder en meget stor knowhow på dette område. Vi specificerer vore krav til effekten og dimensionerne, og så løser Horsodan opgaven. – Deres store viden betyder, at Horsodan for os er mere end blot en underleverandør. Ikke mindst, når det gælder power supplies i vore apparater, bistår de med produktudvikling, som virkelig kommer os til gode. Deres store tekniske kompetence betyder ekstremt meget for vore produkter, som skal stå klar til brug på hospitaler verden over, alle døgnets timer og gennem mange år. – Horsodan Elektronik er en meget fleksibel og serviceminded virksomhed. Vi har samarbejdet med dem i mere end 30 år, og er fortsat meget glade for det. Det skyldes ikke mindst det høje faglige niveau, de altid er garanter for.

Jann Hedelund Jørgensen, Product Maintenance Manager, Radiometer Medical ApS